Nytt kredittkort med en av markedets beste renter

Kredittkortet re:member Mastercard gold. Foto: EnterCard Group
Kredittkortet re:member Mastercard gold. Foto: EnterCard Group

EnterCard Group lanserer kredittkortet re:member Mastercard gold, med en av de laveste rentesatsene i markedet. Den nominelle renten er 18,85 prosent, mens den effektive renten er 23,81 prosent.

Artikkelen er oppdatert med gjeldende rentesatser per juni 2024.

– Vi ønsker å tilby kundene et enkelt og oversiktlig kredittkort med en konkurransedyktig rente. For de som av og til utsetter tilbakebetalingen er det viktig at renten er lavest mulig, forklarer Morten Gulbæk, markedsdirektør i EnterCard Group, som står bak re:member, i en pressemelding.

Timer etter at EnterCard åpnet opp for søknader, lå kortet på 2. plass i Finansportalens oversikt over kredittkort med lavest rente per 23.01.2020. Kortet er ikke tilknyttet noe kundeprogram, så det er åpent for alle å søke, uavhengig av hvilken bank som brukes til daglig.

Ingen årsavgift

re:member Mastercard gold har ingen årsavgift, inntil 45 dagers rentefri betalingsutsettelse og kan brukes i alle Mastercards 34 millioner brukersteder. For å gjøre det lettere for kundene å holde oversikt over forbruket, både i hverdagen og på reise, skal alle EnterCards produkter ha en brukervennlig app og nettbank.

Hos EnterCard kan du søke om kredittkortet re.member gold.

Eff. rente 23,81 %, 15 000 kr o/ 12 mnd. Kostnad 1 407 kr. Totalt 16 407 kr.

Om EnterCard

EnterCard Group er et skandinavisk selskap som leverer smarte betalings- og finansieringsløsninger til 2 millioner kunder. EnterCard ble etablert i 2005 som et joint venture mellom Swedbank og Barclays Bank. Selskapet tilbyr kredittkort og forbrukslån tilpasset kundenes behov, både i samarbeid med banker, organisasjoner og forhandlere, og gjennom sitt eget forbrukermerke re:member. EnterCard har 450 ansatte fordelt i Stockholm, Oslo, Trondheim og København.

Kredittkort.no markedsfører kredittkort på vegne av EnterCard.