Skaff deg oversikt over din forbruksgjeld

Forbrukere kan nå enkelt få oversikt over samlet forbruksgjeld fra kredittkort og forbrukslån.
Forbrukere kan nå enkelt få oversikt over samlet forbruksgjeld fra kredittkort og forbrukslån.

Som forbruker kan du nå enkelt skaffe deg en gratis oversikt din forbruksgjeld, ved å logge deg inn på nettsiden til et av de godkjente gjeldsinformasjonsforetakene.

Har du kredittkort og forbrukslån hos flere banker og finansinstitusjoner, og er i ferd med å miste oversikten over din forbruksgjeld? Eller kanskje du bare er nysgjerrig på hvordan informasjon om din forbruksgjeld presenteres av gjeldsinformasjonsforetakene? Da finnes det hjelp å få.

Den nye ordningen er primært opprettet for at banker skal kunne skaffe seg oversikt over private lånesøkeres totale gjeldsbelastning, og kan altså i tillegg benyttes av privatpersoner til å få oversikt over sin egen forbruksgjeld.

Les også: Banker får oversikt over forbruksgjeld

Godkjente gjeldsinformasjonsforetak

For å drive virksomhet som gjeldsinformasjonsforetak, kreves det konsesjon fra Barne- og familiedepartementet. Nedenfor følger en oversikt over virksomheter, listet i alfabetisk rekkefølge, og med lenker til hjemmesidene, hvor du med Bank ID kan logge inn for å finne en oversikt over din forbruksgjeld.

Experian Gjeldsregister AS

(krever registrering)

Experian Gjeldsregister AS driftes av kredittinformasjonsselskapet Experian AS. For å få tilgang til tjenesten kreves BankID, og at du oppretter deg som bruker. Du får da tilgang til å hente ut kreditt- og gjeldsinformasjon registrert på deg.

Registrer deg/logg inn hos Experian Gjeldsregister AS

Gjeldsregisteret AS

Gjeldsregisteret AS er et heleid selskap i EVRY-konsernet. Ved å logge deg inn i Gjeldsregisteret sin innsynstjeneste, får du fullt innsyn i alle de opplysningene Gjeldsregisteret har om deg som privatperson.

Logg inn hos Gjeldsregisteret AS

Norsk Gjeldsinformasjon AS

Norsk Gjeldsinformasjon AS er eid av Finans Norge Servicekontor AS (Finans Norge) som er en hovedorganisasjon for finansnæringen i Norge. Norsk Gjeldsinformasjon gir deg en oversikt over dine forbrukslån, rammekreditter og faktureringskort.

Logg inn hos Norsk Gjeldsinformasjon AS